Echte Communicatie

 

Agenda


Dag van de Scheiding Workshopochtend 13 september 2019

Een scheiding brengt spanning, conflict en onrust met zich mee. Dat is niet alleen vervelend voor jou en je (ex-) partner, maar ook voor jullie kinderen. Die voelen de onderliggende emoties en kunnen daar veel last van hebben.

Op de Dag van de Scheiding  organiseer ik met Marga van Holsteijn twee inspirerende workshops op één ochtend rondom dit thema. Mijn workshop gaat over:

 Respectvol Communiceren

Als je gaat scheiden of gescheiden bent kan communiceren met elkaar behoorlijk lastig zijn. Een goede samenwerking als ouders is, juist bij scheiding, belangrijk voor de kinderen. Hoe kun je op zo’n manier omgaan met jouw gekwetste gevoelens dat je respectvol met en over jouw partner kunt communiceren? Deze workshop biedt inzicht en concrete tips. 

Samen ouders voor altijd

Een scheiding geeft veel emotie. Vaak komt de oorsprong van die emotie van veel eerder, uit het familiesysteem. Een Opvoedopstelling kan daarover een helder beeld geven. Door haar expertise kan Marga haar workshop alles over Opvoedopstellingen vertellen en laten ervaren. 

Plaats:            Yoena, Phoenixstraat 66, Delft

                        Tijd:  13 sep 2019, 9:30 – 12:30

                        Bijdrage:  € 45,-

Aanmelden vóór 11 september 2019Leer- en oefengroep Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie is gebaseerd op eenvoudige principes. In de praktijk blijken die niet altijd gemakkelijk om toe te passen. We zijn erg gewend aan onze ‘gewone’ manier van communiceren. Iets wat in jaren ingesleten is, leer je niet snel weer af. In de leer- en oefengroep oefenen we met hoe het anders kan. In vier bijeenkomsten behandelen we de basiselementen van verbindende communicatie. Daarnaast is het de bedoeling dat je thuis ook oefeningen doet.

 Data:   

24 september, 1, 8 en 15 oktober 13.15-15.45 bij PimpernellekeMolenstraat Delft

19 september, 3, 17 en 31 oktober 19.30-22.00  bij PimpernellekeMolenstraat Delft

Bijdrage :  € 80 voor 4 bijeenkomsten 

 

Informatie en aanmelden:

info@echtecommunicatie.nl

06 - 143 134 79